Reserves
Reserva la teva pista
Partides obertes
Pádel - (C)
21/02/2018 - 14:30 a 16:00
Elisabet Pulido Vico
Llibre
Llibre
Llibre
Pádel - (C)
21/02/2018 - 17:30 a 19:00
blanca grau ingles
D
blanca grau ingles
D
Llibre
Llibre
Pádel - (C)
22/02/2018 - 10:30 a 12:00
Jordi Franquesa Padros
C
Llibre
Llibre
Llibre
Veure més
Facebook

 

 

Corredoria d'Assegurances, Administració de Finques, Assessoria Jurídica, Comptabilitat, Fiscal i Laboral. Amb més de 40 anys a Badalona, Campos Asesores és una assessoria de confiança que presta un servei integral de qualitat als seus clients per donar resposta a les seves necessitats tant en inversions, assegurances, consultaria empresarial o impostos.

 

 

Concessionari oficial Kia a Badalona i Barcelona, on podràs trobar tots els vehicles de la gamma Kia i gaudir del més ampli catàleg de cotxes d'ocasió, a més de tots els serveis de posvenda, per a l'adequat manteniment dels mateixos: recanvis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.

 

 

Restaurant amb llarga tradició familiar i especialitzat en arrossos, d'ambient càlid i acollidor, respectant la cuina de mercat i el producte de temporada. La nostra premissa és treballar per donar el millor de nosaltres tant des de la cuina, oferint qualitat i bona presentació, com des de la sala, acollint-vos i servint-vos per tal de fer-vos sentir com a casa.

 

 

What's Up!, una acadèmia d'anglès diferent, amb un mètode orientat a la conversa. Tarifa plana, sense límits, llibertat d'horaris, de dilluns a dissabte, English Coach que farà un seguiment personalitzat de la teva evolució, classes presencials d'1 a 6 alumnes, curs on-line i activitats diàries de conversa (Speed meeting, Drama Club, Cinema Night, Quiz Show, Mad About Music, Debate Club,Games, Writing Corner, Breaking News, etc.).

Instal·lació i Manteniment d'Alarmes, Extintors, Càmeres de Vigilància, Detecció d'Incendis, Portes de pàrquing, Antenes, Videoporters, Boques d'Incendis, Detecció de Monòxid, Sistemes Anti furt, Control d'Accessos, Central Receptora d'Alarmes.

El temps avui
Parcialment ennubolat
© PÀDEL INDOOR BADALONA
Carretera de Mataró, 7. BADALONA (08911) BARCELONA
Telf. 619158665
info@padelindoorbadalona.com