App Store Google Play Twitter Facebook
619158665
Reserves
Reserva la teva pista
Partides obertes
hola Pádel - (B1)
20/09/2018 - 18:00 a 19:30
OM
hola Pádel - (C1)
20/09/2018 - 21:00 a 22:30
DT
DT
DT
hola Pádel - (D3)
21/09/2018 - 09:00 a 10:30
XF
XF
XF
Veure més
Facebook

 

SNK SYSTEM, un dels millors i més reconeguts proveïdors de cargols i fixacions del mercat, i SUELBA (Suministros Eléctricos Badalona), el magatzem de material elèctric amb els professionals que millor t'assessoraran de tot el Barcelonès Nord, sempre al costat del pàdel!

 

 

Corredoria d'Assegurances, Administració de Finques, Assessoria Jurídica, Comptabilitat, Fiscal i Laboral. Amb més de 40 anys a Badalona, Campos Asesores és una assessoria de confiança que presta un servei integral de qualitat als seus clients per donar resposta a les seves necessitats tant en inversions, assegurances, consultaria empresarial o impostos.

 

 

Restaurant amb llarga tradició familiar i especialitzat en arrossos, d'ambient càlid i acollidor, respectant la cuina de mercat i el producte de temporada. La nostra premissa és treballar per donar el millor de nosaltres tant des de la cuina, oferint qualitat i bona presentació, com des de la sala, acollint-vos i servint-vos per tal de fer-vos sentir com a casa.

 

 

What's Up!, una acadèmia d'anglès diferent, amb un mètode orientat a la conversa. Tarifa plana, sense límits, llibertat d'horaris, de dilluns a dissabte, English Coach que farà un seguiment personalitzat de la teva evolució, classes presencials d'1 a 6 alumnes, curs on-line i activitats diàries de conversa (Speed meeting, Drama Club, Cinema Night, Quiz Show, Mad About Music, Debate Club,Games, Writing Corner, Breaking News, etc.).

Instal·lació i Manteniment d'Alarmes, Extintors, Càmeres de Vigilància, Detecció d'Incendis, Portes de pàrquing, Antenes, Videoporters, Boques d'Incendis, Detecció de Monòxid, Sistemes Anti furt, Control d'Accessos, Central Receptora d'Alarmes.