App Store Google Play Twitter Facebook
619158665
Notícies

Reserves
Reserva la teva pista
Partides obertes
hola Pádel - (C1)
26/04/2024 - 17:00 a 18:30
S
E
hola Pádel - (B1)
26/04/2024 - 19:30 a 21:00
J
F
Ó
hola Pádel - (C3)
26/04/2024 - 20:00 a 21:30
E
Veure més
Facebook

Notícies

25/07/2022

22,23 i 24 de Juliol, un cap de setmana inoblidable pel nostre club ja que les pistes van estar plenes d'acció a causa del nostre 9è Torneig D'estiu.
Els participants no només van gaudir de la competència, sinó que també van ser recompensats amb premis emocionants. Els guanyadors i finalistes es van emportar a casa material esportiu de primera qualitat, delicioses espatlles ibèriques i molt més.
I això no va ser tot. Cada participant va rebre un exclusiu Welcome Pack que incloïa la tovallola oficial del torneig i pilotes del torneig HEAD PADEL PRO.
El 9è Torneig d'Estiu va ser un èxit rotund que quedarà gravat a la memòria de tots els participants! Gràcies a tots els jugadors, espectadors i organitzadors per fer d'aquest esdeveniment una experiència inoblidable! 🏆🌞

Veure contingut complet
02/05/2022

Avui som aquí per recordar el 9è Torneig de Primavera que tindrà lloc el 29 i 30 d'abril i l'1 de maig al Pàdel Indoor Badalona. Durant tres dies plens d'acció els participants es van lliurar a la pista amb l'únic objectiu d'assolir la victòria i deixar la seva empremta a la història del pàdel local. Com a cada torneig, el Welcome Pack incloïa la samarreta del torneig i moltes més sorpreses! I no van poder faltar els premis per a tots els guanyadors i finalistes en què van destacar paleters, motxilles, espatlles ibèriques, entre d'altres.

Cada any ens superem i cada any se suma més gent als nostres tornejos. Si vols ser-ne un no dubtis a seguir-nos a les nostres xarxes socials! I finalment, Gràcies a tots els que van fer possible aquest esdeveniment inoblidable! Estiguin atents per a més emocionants tornejos en el futur.

Veure contingut complet
20/12/2021

Hem celebrat amb gran èxit el seu 8è aniversari amb un torneig que ha captivat l'atenció dels amants del padel a la regió. L'esdeveniment, que va tenir lloc del 17 al 19 de desembre del 2021, va atraure jugadors de tots els nivells i edats, creant un ambient vibratori i competitiu.
Els participants no només van tenir l'oportunitat de demostrar les seves habilitats al camp, sinó que també van ser recompensats amb premis impressionants. 


No obstant això, l'emoció va arribar al seu punt àlgid amb el sorteig d'una padelera de primera qualitat, amb un valor estimat en més de 600 euros. Aquest premi va deixar a tots els participants amb la respiració suspesa, augmentant encara més l'emoció de l'esdeveniment.
En resum, el 8è Aniversari del Club Padel Indoor Badalona no només va ser una celebració de l'esport sinó també una oportunitat per oferir als jugadors experiències inoblidables i premis de primer nivell.El torneig va demostrar una vegada més que el padel és molt més que un esport, és una passió compartida per la comunitat

Veure contingut complet
08/11/2021

Ha tingut lloc el tan esperat Torneig de Tardor de Mogauto al nostre club, que ha congregat aficionats al padel de tota la regió. Durant tres intensos dies, els participants han competit en un ambient d’esportivitat, demostrant les seves habilitats sobre la pista.
L'esdeveniment, que va tenir lloc els dies 5, 6 i 7 de novembre, va ser tot un èxit, amb una gran afluència de jugadors i espectadors. Un dels aspectes més destacats va ser l'atenció als participants, ja que cada inscripció va incloure un Welcome Pack exclusiu de Mogauto, que va consistir en una samarreta de la marca.
Amb el final d'aquest emocionant torneig, els amants del padel ja esperen amb expectació els propers esdeveniments que Mogauto Audi i Padel Indoor Badalona tinguin preparats per a ells.

Veure contingut complet
11/06/2018

OR!!

Encara no t'has assabentat??!!!

Del 17 al 24 de juny se celebrarà en el nostre club el Torneig OR del Circuit Català de Pàdel de la Federació Catalana de Pádel!!

Una oportunitat única de jugar al costat (o al davant!!) dels jugadors més TOP de Catalunya!!

Una oportunitat....d'OR wink

Corre a reservar la teva plaça a la pàgina de la Fede: http://fcpadel.cat/competicions/circuit-catala-2/ (el termini acaba aquest divendres!!)

I, tant si jugues com si no, no deixis de passar-te durant tota la setmana: el millor pádel de Catalunya es juga en PIB, on si no?

Veure contingut complet
05/05/2018

Vols jugar  com els nombre 1 del món??!!

Només hi ha un camí: equipa't bé, treballa dur i envolta't dels millors!

I perquè puguis començar ja, a PIB t'ho posem fàcil i et portem a l'entrenador #1 del món, Miguel Sciorilli !!

Aprofita aquesta oportunitat i reserva ja la teva plaça!

*Més info a la recepció PIB

Veure contingut complet
12/04/2018

Que no t'enganyin!!!

Ni 4 flocs de neu, ni les flors, ni...si m'apures, ni tan sols el calendari... l'inici de la primavera ho marca, i tu ho saps, l'esperat IV Torneig de Primavera de PADEL INDOOR BADALONA - Open SUELBA-SNK!!! ??????

 

8 categories

Fase lliga + cuadre

Mínim 3 partits

WP amb samarreta tècnica

Premis, sorteig de regals i....alguna que altra sorpreseta wink

 

Apunta bé les dates i reserva ja la teva plaça, no et quedis fora!!! ????????????????????

Veure contingut complet
18/11/2017

T'imagines...el millor torneig del món? surprise

 

A PÀDEL INDOOR BADALONA complim 4 anyets ja i volem celebrar-ho com es mereix. Pren nota:

   * Més de 8.000€ en premis i regals!!!! (sí, has llegit bé, 8.000€!!!)

   * 8 Categories (premis en metàl·lic en les 1as. cats.)

   * Mínim 2 partits complets (2 sets + STB)

   * Pintacares per als nens i concertaç en viu de Pájaros Mojados !!

   * WP amb mitjons MUNICH wink


Pastís d'aniversari, cava, sorteigs i moltes sorpreses més que us estem preparant... i, com no, l'esperat SORTEIG DE LA MOTO més xula que et puguis imaginar, de la mà dels nostres amics de Motos Sant Adrián

Anem bé?

Tot això gràcies als nostres patrocinadors que, aquest any més que mai, s'han volgut sumar a la gran festa del pàdel a Badalona:

   Motos Sant Adrián

   MUNICH

   Subministraments Electricos Badalona

   SNK System

   What's Up Badalona

   Patates fregides Corominas

   Justtenpadel

   Moritz

   Torregrosa Elite Sport

   OXD Cremes i gels musculars

   Royal Padel

   Vichy Catalan

   Vermouth Perucchi

   El Cau Brunet

   Infinitepadel

   IVECO Maristany

   Quercus Jardiners

   FALCON

   Campos Assessoris

   ByB SI

   Messatti

   PowerGym Central

   Segell D'Or

Com ho veus? T'ho imaginaves així?

No perdis ni un segon i reserva ja la teva plaça abans que s'acabin... no voldràs que t'ho expliquin!!!! 

T'esperem!!!!!

 

Veure contingut complet
«  1 2 3 4  »