App Store Google Play Twitter Facebook
619158665
Notícies

Reserves
Reserva la teva pista
Partides obertes
hola Pádel - (C3)
08/05/2024 - 19:30 a 21:00
J
O
Veure més
Facebook

Notícies

14/01/2016

Estem acabant de preparar la segona fase de la Lliga de pàdel PIB, amb noves partides encara més disputades, després dels corresponents ascensos i descensos de la primera fase, i amb molta més diversió!!

Categories masculina, femenina i mixta, i un gran màster final i festa de cloenda al juny :-)

No te la pots perdre!!

Si encara no has reservat la teva plaça, fes-ho abans del proper 17 de gener (aquest diumenge!!!!)

I recorda, si ja vas participar a la primera fase, la inscripció és gratuïta ;-)

No t'ho pensis més i coooooorreeeee!!!!!

Veure contingut complet
14/11/2015

Ja t'ho han explicat?

A PÀDEL INDOOR BADALONA estem a punt de fer 2 anyets ja.... (snif! snif!, sembla que fos ahir quan obriem les portes...)

Noooo!!! No ens posem malenconiosos!! En lloc d'això, volem informar-vos de que estem preparant un cap de setmana High Level per celebrar-ho. Serà els dies 11, 12 i 13 de desembre i, entre altres coses, tindrem la visita del vigent i 14 vegades Campió del Mon de Pàdel, Fernando Belasteguín, junt amb la seva magnífica entrenadora, seleccionadora de la FCP, recent Campiona d'Espanya per seleccions i bona amiga nostra, Marcela Ferrari wink

Però estem preparant moltes sorpreses més, així que, resérva't ja aquest finde i ves afilant la pala...

ATENCIÓ!!! Estan obertas ja les inscripcions pel Clínic de Bela i pel Torneig II Aniversari. No t'adormis, les places són limitades!!!

Que no te t'ho expliquin!!!

Veure contingut complet
24/12/2013

Hola Padeler@s!

Perquè no perdeu ni una sola oportunitat de gaudir del vostre esport hem preparat un horari especial per a aquestes Festes...

...i tu, què faràs entre torró i torró? ;-)

T'hi esperem!

Veure contingut complet
05/12/2013

Hola padelers,

Aquest mes de desembre serà molt especial. Després de diversos mesos de treball s'apropa l'esperat moment d'obrir les portes...

...però abans, hem de desvetllar un dels secrets millor guardats ;-) i respondre així una de les preguntes que més ens heu fet arribar:
"On està Pàdel Indoor Badalona?".

Podreu trobar-nos a la Carretera de Mataró núm. 7 (polígon Ca Ribó). En el centre de Badalona, just davant de la platja, amb molt fàcil accés des de l'autopista i innombrables places d'aparcament perquè tu només hagis de pensar on col·locar el següent cop :-)

Esperem veure-us molt aviat!

 

Veure contingut complet
«  1 2 3 4  »